Chcete zlepšit svou pleť?

Pak jste tu správně! Vím, jak rychle docílit změny, po které toužíte a pomohu Vám Vaši situaci vyřešit. Vše jsem sepsala do eBooku, který Vám ZDARMA zašlu na Váš email.
Tato přírodní kosmetika již mnohokrát vyhrála na domácích i mezinárodních výstavách a ve spojení s mým know-how PROSTĚ FUNGUJE. :)

Kliknutím na OK souhlasíte s VOP včetně GDPR

Pokračovat na Charming.cz

Děkujeme na Váš email jsme zaslali slevový voucher.

Chcete se stát VIP zákazníkem a šetřit svůj čas a peníze?

Ano, chci Nyní ne >

Odebírejte novinky z eshopu Charming.cz
a získejte jednorázovou slevu na váš nákup.


Pokračovat na Charming.cz >

KJMA

Společnost Temperance, která k nám výrobky Kim Jeong Moon Aloe dováží, byla od prvopočátku zaměřena na objevování krás a duchovního bohatství Dálného Východu. Exotické země Orientu jsou známé nejen svou překrásnou přírodou, tisíciletou vyspělou kulturou, která odedávna inspirovala a stále inspiruje životní styl v ostatních světadílech. Firma KJMA je významnou korejská farmaceuticko-kosmetickou firmou, která věnuje mimořádnou pozornost propojení přírodních receptur s nejmodernějšími kosmetickými technologiemi. Výsledkem jsou výjimečné výrobky, o jejichž vysoké kvalitě svědčí četná ocenění z mezinárodních i tuzemských výstav a veletrhů. Pozitivní ohodnocení z českých a slovenských prezentací dokládají, že tato čistě přírodní korejská kosmetika je vhodná také pro evropské ženy a muže. Stále rostoucí zájem ze strany zákazníků podává důkaz o tom, že se jedná o velice účinnou kosmetiku. Vysoký podíl přírodních ingrediencí zejména pak aloe vera, při současném zachování nízkého zastoupení konzervačních látek.

 

Je zcela běžné, že do složení kosmetických přípravků jsou přidávány konzervační látky, protože by jinak došlo k jejich zkažení. Je to jediný způsob, jak prodloužit trvanlivost kosmetického přípravku poté, co je otevřen. Oficiální seznam VI. přílohy směrnice o evropské kosmetice obsahuje více než 57 povolených konzervačních látek, včetně parabenů. Maximální povolené množství v kosmetickém výrobku určeném pro evropský trh jsou 2%. Všechny výrobky od firmy KJMA, které jsme pro vás prověřili, mají parabeny zastoupené ve velice nízké míře, a sice pouze kolem 1%.

 

Od roku 1975, kdy byla aloe představena v Korei, umožnila společnost Kim Jeong Moon Aloe lidem žít zdravějším životem. Na základě know-how založeného na mnohaletých bohatých zkušenostech z výzkumu a kontroly kvality, se společnost KJMA rozhodla zahájit celosvětové obchodní aktivity.

 

Filozofie společnosti KJMA by se dala shrnout do tří základních aspektů:

 

Harmonie s přírodou

 

Příroda je nejlepší prostředí, kde si lidské bytosti mohou nejkvalitněji užít svlj život. Společnost Kim Jeong Moon Aloe je přesvědčená, že lidé mohou znovu objevit harmonii prostřednictvím neustálého studování přírody a aplikováním zjištěných výsledků do běžného života. Civilizované společnosti a moderní lidé ztratili ve velké míře svůj smysl pro přírodu. Přesto nebo snad právě proto se management společnosti Kim Jeong Moon Aloe zaměřil na znovuobjevení harmonie lidí s přírodou a tím jim umožnit prožít šťastnější a spokojenější život. 

 

Respekt k lidským bytostem

 

Lidské bytosti jsou nelimitovaný zdroj obchodních aktivit a současně v mnoha směrech jejich štěstí závisí na dosažení určitého cíle. Obchodování může přinést nějaké výsledky pouze v případě, kdy každý zaměstnanec vykonává svou úlohu, jak nejlépe dovede. Z manažerského pohledu by měla být nejvyšší prioritou formulace dobrých pracovních podmínek tak, aby mohli zaměstnanci procvičovat svou kreativitu a plně se realizovat. Všechny aktivity společnosti KJMA by měly vést ke spokojenosti a štěstí zákazníků. Navíc zisky by měly být opět investovány, aby vytvořily vyšší hodnotu pro zákazníky a pomohly zaměstnancům realizovat své sny.

 

Sociální výhody

 

Podnikání by nemělo probíhat tak, aby společnosti způsobilo škody. Je to pasivní  zodpovědnost každé společnosti. Navíc podnikání by mělo hrát aktivní roli ve zvyšování veřejné úrovně společnosti. S tímto ohledem společnost KJMA kontroluje dopad svých aktivit na společnost a životní prostředí. KJMA se kontinuálně snaží nacházet způsoby, jak vracet společnosti vše, co nabyla.

 

Z řady ocenění firmy Kim Jeong Moon Aloe jmenujme alespoň:

 

2008: World of Beauty and Spa ocenění krému Belucie Rich Cream od firmy KJMA za výborné účinky na pleť.

 

2008: INTERBEAUTY – mezinárodní ocenění výrobků z řady Belucie od firmy KJMA, které byly oceněny zlatou medailí za nejlepší kvalitu

 

2011: : INTERBEAUTY – mezinárodní ocenění výrobků z řady Belucie Luxury Golden-Age od firmy KJMA, které byly oceněny zlatou medailí za nejlepší kvalitu 



Poslední zobrazené

Julia Sul Yeun Essence hydratační a bělící esence 40 ml

Kód: 58TC15

Julia Sul Yeun Essence White hydratační esence na pihy a pigmentové skvrny s bělícímm účink...
840,00 Kč 420,00 Kč
Mink Oil 24h výživný norkový krém pro suchou a citlivou pleť 70ml

Kód: 14TC12

ANJO Mink Oil 24h výživný norkový krém pro suchou a citlivou pleť proti vráskám ANJO Professi...
890,00 Kč 840,00 Kč
Peptide Snail pleťový krém se šnečím slizem a peptidy 280g

Kód: 11T91

Peptide Snail pleťový krém se šnečím slizem a peptidy ANJO Peptide Snail Cream Výživný a význam...
980,00 Kč 860,00 Kč
Marine Collagen Mineral výživný zklidňující a protivráskový krém 100ml

Kód: 1310-2

Marine Collagen Mineral výživný, hydratační, zklidňující krém proti vráskám Marine Collagen Mine...
990,00 Kč 841,00 Kč



FB box reklamní místo: