Chcete zlepšit svou pleť?

Pak jste tu správně! Vím, jak rychle docílit změny, po které toužíte a pomohu Vám Vaši situaci vyřešit. Vše jsem sepsala do eBooku, který Vám ZDARMA zašlu na Váš email.
Tato přírodní kosmetika již mnohokrát vyhrála na domácích i mezinárodních výstavách a ve spojení s mým know-how PROSTĚ FUNGUJE. :)

Kliknutím na OK souhlasíte s VOP včetně GDPR

Pokračovat na Charming.cz

Děkujeme na Váš email jsme zaslali slevový voucher.

Chcete se stát VIP zákazníkem a šetřit svůj čas a peníze?

Ano, chci Nyní ne >

Odebírejte novinky z eshopu Charming.cz
a získejte jednorázovou slevu na váš nákup.


Pokračovat na Charming.cz >

Můj příběh

Celé mládí jsem se trápila se smíšenou pletí. V T-zóně se mi vcelku pravidelně objevovaly uhříky nebo černé tečky. Navíc jsem měla pleť lesklou a nevěděla jsem, jak se toho zbavit. Pudrovat bych se musela co hodinu, make-upy mi ucpávaly póry a vyvolávaly uhříky. Byla jsem zoufalá. Tenkrát jsem si moc přála, abych měla takovou tu krásnou sametovou pleť, a abych se neustále neblýskala jako neonka.

 

Svou pleť jsem dostala pod kontrolu až o téměř 10 let později, kdy jsme s mou maminkou a sestrou vyrazily na dámský víkend. Tuto skvělou záležitost jsem nám pořídila jako dárek k Vánocům a všechny jsme se na to moc těšily. V rámci dámského víkendu bylo kromě různých koupelí, masáží a cvičení také začleněno ošetření luxusní korejskou kosmetikou. Já se sestrou jsme se na to moc těšily, ale naše maminka se strachovala, že bude jako vždy po kosmetickém ošetření chodit nejméně tři neděle kanálama. Má totiž hodně citlivou pleť a každý pokus kosmetičky jí pleť ošetřit v podstatě skončil hrůzostrašně. Nikoli však tento. Po hodině a půl vyšla maminka ze salónu úžasně odpočatá, svěží, omlazená a prostě krásná. Sama se cítila moc dobře a stejně tak my se sestrou a to jsme na sobě neměly žádné líčení. Jakmile nám tedy paní kosmetička nabídla možnost si výrobky, kterými nás ošetřovala, koupit, neváhaly jsme. Rády jsme využily všech doporučení a koupily jsme si hned celou řadu. Poprvé v životě mi někdo v mých 30 letech poradil, jak to udělat, abych neměla lesklou pleť a černé tečky. Byla jsem nadšená! Sice jsem se obávala, že všechny ty lahvičky najednou používat nebudu, ale už po pár dnech, kdy jsem občas některý z kroků vynechala, jsem na své pleti pozorovala veliký rozdíl. Pak už mi to bylo jasné. Stačilo si udělat zvyk ze správného postupu. Lahvičky jsem si označila čísly a věděla jsem, že už nikdy to nebudu dělat jinak. Jakmile jsem začala postupovat přesně podle rad paní kosmetičky, brzy se mě kamarádky začaly ptát, jak to dělám, že mám tak pěknou pleť. Vždy jsem se moc ráda o všechny rady podělila, a přesto jsem na nich tak velké změny jako u mě nepozorovala. Čím to asi bylo? No jasně kosmetikou. Po nějakém čase nám výrobky došly a k paní kosmetičce to bylo z ruky. Vzhledem k tomu, že jsem otěhotněla a měla jsem nastoupit na mateřskou dovolenou, jsem se rozhodla, že budu tyto produkty prodávat přes eshop, abych se na mateřské nenudila, když ta malá miminka pořád jen spí. J Kdybych bývala věděla… ale to je téma na jiný příběh. Měla jsem velkou potřebu předávat rady, které mi paní kosmetička dala a díky kterým se mi daří vypadat mladě a mít pěknou pleť.

 

Až v době, kdy jsem si zřídila eshop Charming.cz jsem zjistila, že kosmetika, do které jsem se doslova zamilovala je vysoce oceňovaná na všech domácích i zahraničních výstavách a veletrzích pro své účinky i design. Byla jsem nadšená! Postupně se ke mně dostávaly zprávy, že si tato korejská kosmetika získává v evropských zemích stále větší oblibu, což mě jen utvrzovalo v tom, že mé rozhodnutí bylo správné. Nasmlouvala jsem si několik distributorů této přírodní kosmetiky a díky tomu mám nejširší nabídku produktů značky Charmzone, KJMA, Sarangsae Cosmetics nebo Dermal. Ženám jsem začala radit v bezplatné poradně a měla jsem vždy ohromnou radost, když mi během pár dní volaly nebo psaly, jak jsou nyní spokojené a jak skvěle a krásně se cítí. Přemýšlela jsem, jak tyto informace dostat k co největšímu počtu žen. Rozhodla jsem se sepsat eBook se svými poznatky a natáčet vzdělávací videa, na různá témata, která potřebujete objasnit.

 

Víte, já totiž věřím, že když žena vypadá skvěle, tak se skvěle cítí a svým blízkým dokáže úplně prozářit den. Moc bych přála Vám všem, abyste se také staly sluníčkem pro Vaše okolí a dokázaly lidem kolem sebe zpříjemnit den jen proto, že Vy sama se cítíte úžasně!

 

Tohle se samozřejmě týká i mužů, ale přiznejme si, ženy jsou ty emocionálně přizpůsobivé. ;)

 

K tomuto článku jsem nahrála i krátké video, na které se můžete podívat na mém YouTube kanále. Budu moc ráda, když se přihlásíte k odběru mých videí.

 

Přeji Vám dny plné pohody,

 

Hana Lacyková
email: info@charming.cz
Tel.: +420 732 450 526
 
 

Ciťte se ve své kůži skvěle s Charming.cz!

 



Poslední zobrazené

Julia Sul Yeun Essence hydratační a bělící esence 40 ml

Kód: 58TC15

Julia Sul Yeun Essence White hydratační esence na pihy a pigmentové skvrny s bělícímm účink...
840,00 Kč 420,00 Kč
Mink Oil 24h výživný norkový krém pro suchou a citlivou pleť 70ml

Kód: 14TC12

ANJO Mink Oil 24h výživný norkový krém pro suchou a citlivou pleť proti vráskám ANJO Professi...
890,00 Kč 840,00 Kč
Peptide Snail pleťový krém se šnečím slizem a peptidy 280g

Kód: 11T91

Peptide Snail pleťový krém se šnečím slizem a peptidy ANJO Peptide Snail Cream Výživný a význam...
980,00 Kč 860,00 Kč
Marine Collagen Mineral výživný zklidňující a protivráskový krém 100ml

Kód: 1310-2

Marine Collagen Mineral výživný, hydratační, zklidňující krém proti vráskám Marine Collagen Mine...
990,00 Kč 841,00 Kč



FB box reklamní místo: