Chcete zlepšit svou pleť?

Pak jste tu správně! Vím, jak rychle docílit změny, po které toužíte a pomohu Vám Vaši situaci vyřešit. Vše jsem sepsala do eBooku, který Vám ZDARMA zašlu na Váš email.
Tato přírodní kosmetika již mnohokrát vyhrála na domácích i mezinárodních výstavách a ve spojení s mým know-how PROSTĚ FUNGUJE. :)

Pokračovat na Charming.cz

Děkujeme na Váš email jsme zaslali slevový voucher.

Chcete se stát VIP zákazníkem a šetřit svůj čas a peníze?

Ano, chci Nyní ne >

Odebírejte novinky z eshopu Charming.cz
a získejte jednorázovou slevu na váš nákup.


Pokračovat na Charming.cz >

Představení - video:

Levý sloupec:

  • Spolehlivá firma
Novinky

PF 2017 31.12.

PF 2017

 

POŠTOVNÉ ZDARMA do 23.12.2016 od 1000 Kč 24.11.

Vážení zákazníci,

v tomto předvánočním období jsem se rozhodla dát Vám dárek v podobě sníženého poštovného. Až do 23.12.2016 nehradíte poštovné po ČR u objednávek nad 1000 Kč a u objednávek do SK od 2500 Kč!!! Věřím, že Vám tímto krokem zpříjemním předvánoční shon.

Hana Lacyková

2.9. Ochrana osobních údajů

 

2.9.1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

 

2.9.2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a počet a výši objednávek (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

 

2.9.3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

 

2.9.4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

 

2.9.5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

 

2.9.6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

 

2.9.7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

2.9.8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5.) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

2.9.8.1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

2.9.8.2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

 

2.9.9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.



Poslední zobrazené

New Sereve Pure Aloe intenzivní hydratační gelový krém z Aloe Vera 50ml

Kód: 1213N

KJMA New Sereve Pure Aloe intenzivní hydratační gelový pleťový krém s Aloe Vera New Sereve Pure ...
679,00 Kč 629,00 Kč
Senite Nokdu hypoalergenní čistící pěna pro citlivou smíšenou, mastnou či aknetickou pleť 200ml

Kód: 1100N

Coréana Senite Nokdu hypoalergenní čistící pěna pro citlivou smíšenou, mastnou či aknetickou pleť...
723,00 Kč 599,00 Kč
Senite Nokdu Smart hypoalergenní čistící a odličovací pleťové mléko pro detoxikaci pleti 200ml

Kód: 1101N

Coréana Senite Nokdu Smart hypoalergenní čistící a odličovací pleťové mléko pro detoxikaci pleti ...
648,00 Kč 599,00 Kč
TIGER esenční pleťová maska proti vráskám 10 kusů á 25g

Kód: 1043M

TIGER esenční pleťová maska proti vráskám XILIX TIGER Animal Wrinkle Mask Vynikající a vtipná e...
650,00 Kč 610,00 Kč



FB box reklamní místo: